Μπουτάκια κοτόπουλου (πανέ)

Χρόνος Παρασκευής: 35-45 λεπτά

Υλικά:

Μπουτάκια κοτόπουλου
Αλεύρι
Αυγό
Φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα πρώτο Πλένουμε τα μπουτάκια και τα βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν.

Βήμα δεύτερο

Χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι και σε ένα άλλο τη φρυγανιά. Παίρνουμε ένα μπουτάκι, το αλευρώνουμε καλά, το βουτάμε στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Αυτό κάνουμε μέχρι να τελειώσουν και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε.

Είναι έτοιμα…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:

  • Το τηγάνισμα είναι αρκετά δύσκολο και χρειάζεται προσοχή για να μη μας καούν από έξω και μας μείνουν μέσα ωμά.
  • Μπορούμε να τα ψήσουμε στο γκρίλ και είναι εξίσου καλά.
  • Τα σερβίρουμε με πουρέ και ψητά λαχανικά.