Κολοκυθάκια τηγανητά με κουρκούτι

Χρόνος Παρασκευής: 30 λεπτά

Υλικά:
Κολοκυθάκια
Λάδι
Κουρκούτι (βλέπε συνταγή στα βασικά)

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα πρώτο
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια ή στρογγυλές ροδέλες αλλά ψιλοκομμένα.

Βήμα δεύτερο
Κάνουμε το χυλό και βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με μπόλικο λάδι. Βουτάμε τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζουμε. Τα βγάζουμε και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

Είναι έτοιμα…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.


Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:

  • Το κουρκούτι καλό είναι να μείνει για λίγο να ξεκουραστεί.
  • Καλό είναι να φτιάξουμε όση ποσότητα φάμε, γιατί όταν μείνουν βγάζουν τα νερά τους, πανιάζουν και βγάζουν λάδια.
  • Με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνουμε τα κολοκυθάκια, κάνουμε και τις μελιτζάνες.