Φτερούγες ψητές μαριναρισμένες

Χρόνος Παρασκευής: 30-35 λεπτά

Υλικά:
1 δισκάκι φτερούγες περίπου 800gr
1 ποτηράκι κρασιού λάδι
3 κουτ. σούπας ξύδι (ή μπαλσάμικο)
2 φύλλα δάφνης
Μερικούς κόκκους πιπέρι
Αλάτι
Λίγο θυμάρι
1 κουτ. γλ. μουστάρδα

Διαδικασία Παρασκευής

Σε μια μπολιέρα βάζουμε το λάδι, το ξύδι, πιπέρι, θυμάρι, δάφνη, μουστάρδα και αλάτι. Τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Αφού έχουμε πλύνει τις φτερούγες τις βάζουμε στη μαρινάρα.

Είναι έτοιμες για ψήσιμο.

Είναι έτοιμες…

Καλή σας όρεξη

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Καλό θα είναι να μείνουν για 1 ώρα στη μαρινάρα. Όσο περισσότερο μείνουν τόσο ωραιότερες γίνονται. Εάν ψηθούν και καλά είναι πεντανόστιμες.