Ψάρια ψητά με λαδολέμονο

Χρόνος Παρασκευής: 35-40 λεπτά

Υλικά:
Ψάρια
Λάδι
Λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα πρώτο
Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα πλένουμε καλά. Τα αλατίζουμε και τα λαδώνουμε. Είναι έτοιμα για ψήσιμο.

Βήμα δεύτερο
Σε ένα μπολ ή σε ένα δοχείο κάνουμε το λαδολέμονο. Βάζουμε το λάδι, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το θυμάρι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά.

Είναι έτοιμα…

Καλή σας όρεξη

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:

  • Εάν τα ψάρια είναι κατεψυγμένα βάζουμε στη κοιλιά τους λίγο θυμάρι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Πολύ ωραία είναι και όλα τα μικρά ψάρια και να τα περιχύσουμε με το λαδολέμονο.