Πιπεριές τηγανητές (κέρατο)

Χρόνος Παρασκευής: 20 λεπτά

Υλικά:

Πιπεριές
Λάδι
Ξύδι
Αλάτι
Λάδι για τηγάνισμα

Διαδικασία Παρασκευής

Πλένουμε τις πιπεριές και τις σκουπίζουμε με χαρτί για να μην μας πετάγονται τα λάδια. Τις τηγανίζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα σκεύος. Τις αλατίζουμε και προσθέτουμε το λαδόξυδο.

Είναι έτοιμες…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Όταν τηγανίζουμε πιπεριές τις σκεπάζουμε με ένα καπάκι.
  • Όταν είναι ψημένες μπορούν να διατηρηθούν για πολύ καιρό στο ψυγείο.