Κουρκούτι
Χρόνος Παρασκευής: 5- 10 λεπτά
Υλικά:
1 ½ φλυτζ. τσαγιού αλεύρι κόκκινο
1 κουτάκι μπύρα
1 κουτ. γλ. ούζο (ή ρακί)
2 κουτ. σούπας λάδι
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Διαδικασία Παρασκευής
Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι, το ούζο, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, και τη ρίγανη, και ρίχνουμε τη μπύρα σιγά σιγά, μέχρι να γίνει ένας χυλός μέτριος.
Είναι έτοιμο…
Καλή σας όρεξη!
Ειρήνη Τ.
Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
Υλικά:
1 ½ φλυτζ. τσαγιού αλεύρι κόκκινο
1 κουτάκι μπύρα
1 κουτ. γλ. ούζο (ή ρακί)
2 κουτ. σούπας λάδι
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Διαδικασία Παρασκευής
Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι, το ούζο, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, και τη ρίγανη, και ρίχνουμε τη μπύρα σιγά σιγά, μέχρι να γίνει ένας χυλός μέτριος.
Είναι έτοιμο…
Καλή σας όρεξη!
Ειρήνη Τ.
Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
- Αυτός ο χυλός είναι νηστίσιμος. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και αυγό.
7:09 μ.μ.
|
Ετικέτες
βασικά
|
You can leave a response
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου