Γαρίδες τηγανιτές

Χρόνος Παρασκευής: 10 λεπτά

Υλικά
Γαρίδες
Αλεύρι
Λάδι
Λεμόνι

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα πρώτο
Πλένουμε τις γαρίδες, τις αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν και τις αλευρώνουμε.

Βήμα δεύτερο

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να τηγανιστούν. Τις σερβίρουμε με κομμάτια λεμόνι.

Είναι έτοιμες…

Καλή σας όρεξη

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Οι καλύτερες γαρίδες για τηγάνι είναι εκείνες που δεν είναι ούτε πολύ μεγάλες αλλά ούτε και οι πολύ μικρές.