Φύλλο με λάδι

Χρόνος Παρασκευής: 30- 40 λεπτά

Υλικά:

500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¾ ποτ. κρασιού κρασί
4 κουτ. σούπας λάδι
Λίγο αλάτι
1 ½ ποτ. νερού χλιαρό νερό

Διαδικασία Παρασκευής


Βάζουμε το αλεύρι σε ένα σκεύος και κάνουμε μια λακκούβα. Εκεί ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι και λίγο λίγο το νερό. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε για να γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού.

Είναι έτοιμο…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.


Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:

  • Καλό είναι να την αφήσουμε να "ξεκουραστεί" για να ανοίγει καλύτερα.