Ρύζι με φιδέ

Χρόνος Παρασκευής: 15-20 λεπτά

Υλικά:
2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι
¾ φλιτζ. τσαγιού φιδέ κομμένο
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
4 κουτ. σούπας λάδι
4 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό
Αλάτι

Διαδικασία Παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι. Ρίχνουμε το κρεμμύδι μαζί με το φιδέ και τα ανακατεύουμε για να τα σοταριστούν. Μόλις ξανθύνουν, ρίχνουμε το ρύζι για να σοταριστεί και αυτό μέσα σε λίγα λεπτά. Έπειτα, ρίχνουμε το νερό και το αλάτι. Τέλος, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά, αφήνοντας το να βράσει.

Είναι έτοιμο…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Αντί για νερό μπορούμε να βάλουμε ζωμό από κρέας ή κοτόπουλο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γινεται και γλυκό.αφαιρείς το κρεμμυδι από την συνταγή και αντικαθιστείς το αλάτι με την ζαχαρη.