Ομελέτα (με λαχανικά)

Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά

Υλικά:
2 αυγά
1 κολοκυθάκι μέτριο, τριμμένο
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο σε ψιλές φέτες
1 πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
1 πατάτα μέτρια, τριμμένη
3 κουτ. σούπας τυρί (της αρεσκείας σας)
Λίγο άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι για τηγάνισμα

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα Πρώτο
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαραθεί και προσθέτουμε το κολοκυθάκι, την πατάτα και την πιπεριά. Τα αφήνουμε να ψηθούν.

Βήμα Δεύτερο
Σε ένα μπολ κτυπάμε ελαφρά τα αυγά και βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τον άνηθο, και το τυρί.

Βήμα Τρίτο
Ρίχνουμε στα λαχανικά μας τα αυγά, ώστε να ψηθούν από τη μια μεριά και έπειτα τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.

Είναι έτοιμη…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα λαχανικά της αρεσκείας μας.