Ρεβίθια με ρύζι (Σύβραση)

Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά

Υλικά:
Ρεβίθια (βλέπε συνταγή: Ρεβιθιά σούπα)
1 κουτ σούπας ρύζι (γλασέ ή Καρολίνα) για κάθε 1 κουτάλα ρεβίθια χωρίς ζουμί
4 κουτ λάδι
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Διαδικασία Παρασκευής
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε την αναλογία ρυζιού και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε τα ρεβίθια (που είναι σε θερμοκρασία δωματίου) και τα αφήνουμε να βράσουν.

Είναι έτοιμη…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Μπορούμε να αυξομειώσουμε την αναλογία ρυζιού, σύμφωνα με το πώς το θέλουμε.
  • Πιθανόν να θέλει αλάτι και πιπέρι στο τέλος.