Παντζαροσαλάτα


Χρόνος Παρασκευής: 40 λεπτά

Υλικά:
1 κιλό παντζάρια
1 κούπα μαγιονέζα
3/4 κούπας γιαούρτι σακούλας
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας λάδι
Λίγο αλάτι
1 κουτ. γλ. ζάχαρη
3 κουτ. γλ. ξύδι

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα πρώτο
Βράζουμε τα παντζάρια μαζί με το ξύδι, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε. Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Βήμα δεύτερο
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το σκόρδο τριμμένο, το λάδι και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα παντζάρια.

Είναι έτοιμη…

Καλή σας όρεξη

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Το σκόρδο και το αλάτι είναι ανάλογα με το γούστο μας.