Πολύχρωμη Σαλάτα


Χρόνος παρασκευής: 5-10 λεπτά

Υλικά:
Καρότο
Άσπρο λάχανο
Κόκκινο λάχανο
Μαρούλι
Ρέβα

Υλικά για ντρέσινγκ:
Μαγιονέζα
Λάδι
Λεμόνι
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Αλάτι

Υλικά Διακόσμησης:
Ντοματίνια
Ραπανάκια

Διαδικασία Παρασκευής

Βήμα Πρώτο:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε.

Βήμα Δεύτερο:
Βάζουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ (λάδι, μαγιονέζα, λεμόνι, μουστάρδα, κέτσαπ, λίγο αλάτι) σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά.

Βήμα Τρίτο:
Σερβίρουμε τη σαλάτα και την περιχύνουμε με το ντρέσινγκ λίγο πριν το σερβίρισμα για να μην πανιάσουν τα υλικά. Διακοσμούμε με ντοματίνια και ραπανάκια.

Είναι έτοιμη…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας - Συμβουλές.
  • Το ντρέσινγκ μπορεί να γίνει και σε ένα shaker.