Σνίτσελ χοιρινό

Χρόνος Παρασκευής: 15-20 λεπτά

Υλικά
Σνίτσελ
Φρυγανιά
Ρίγανη
Αυγό
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα


Διαδικασία Παρασκευής
Σε ένα δοχείο βάζουμε αυγό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τα κτυπάμε. Σε ένα άλλο δοχείο βάζουμε το αλεύρι και σε ένα άλλο την φρυγανιά. Παίρνουμε το σνίτσελ το αλευρώνουμε, το βουτάμε στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί και τα τηγανίζουμε.

Είναι έτοιμα…

Καλή σας όρεξη!

Ειρήνη Τ.

Μυστικά της κουζίνας- συμβουλές:
  • Κοιτάμε να μην είναι χοντρά γιατί δεν θα τηγανισθούν εύκολα μέσα.
  • Στο αυγό μπορούμε να βάλουμε μουστάρδα και θυμάρι εάν θέλουμε.
  • Τα σερβίρουμε με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.